· 

Hallo! Aangenaam!

 


Ik moet me namelijk nog voorstellen! 
Zoals jullie misschien wel konden raden aan de naam van mijn website/facebookpagina en instagram is mijn naam Martha.

(Als je graag de lange versie kent; Martha Sonja Marc Van Cutsem).

 

Een beetje achtergrond informatie
De ene helft van de tijd ben ik het jongste kind van 4 maar de andere helft ben ik de 4de in het rijtje van 5 kinderen. Het liefst van al heb ik mijn 2 zussen en 2 broers zo veel mogelijk by my side. Laat ons zeggen dat zij toch mijn rots in de branding zijn en dat ik veel belang hecht aan hun mening. Zij kennen mij het allerbeste en bij hen durf ik mijn grootste angsten tonen en mijn gekste dromen vertellen. 

'When sister and brother stand shoulder to shoulder, who stands a chance against us.'

 

My men

Misschien volg je me al op sociale media en heb je al gezien dat ik een hond heb.
Het is een Zwitserse witte herder genaamd Otto. Ik moet me inhouden want ik kan wel een hele blog schrijven over hem. Je weet wel.. Waar het hart van vol is.. :-)
Zo behoort mijn hart ook aan Rutger, mijn vriend. Wanneer hij ergens voor gaat is het voor de volle 100% percent. Opgeven staat niet in zijn woordenboek en dat maakt me zo fier. Hij brengt mij rust en bij hem voel ik me sterk. Ik heb geen bang met Rutger aan mijn zijde, wij zijn gelijke, wij zijn één. Iets dat enkel hij bij mij kan teweegbrengen denk ik. The Buddhists say if you meet somebody and your heart pounds, your hands shake, your knees go weak, that’s not the one. When you meet your ‘soul mate’, you’ll feel calm. No anxiety, no agitation. ~ Monica Drake

 

School's out!

Na middelbare school ben ik in de zaak van mijn vader beginnen werken. 
Wat een enorm goede leerschool was! Ik mocht me af en toe buigen over de reclame en communicatie. We hadden het moeilijk een goede graficus te vinden die alles snel en duidelijk kon uitwerken hoe wij het in onze hoofden hadden. Omdat het een rustige periode was liet dat het toe dat ik een volledig jaar deeltijds zou werken en een dagopleiding zou volgen. Ik ben beginnen zoeken naar een opleiding voor grafisch ontwerp en kwam uit bij Syntra. Ik heb me ingeschreven en het werd al meteen duidelijk dat ik hiervoor in de wieg gelegd ben. Door de uitstekende begeleiding en de getalenteerde leerkrachten werd het al snel een passie.

 

D-DAY

31 januari 2015, de dag dat ik mijn BTW nummer heb aangevraagd.
Ik was heel fier maar zo ongelooflijk onzeker. Want dan moest ik er écht voor gaan. 
Officieel bestempeld tot zelfstandige (in bijberoep weliswaar), en dat bracht me zowel kriebels van de zenuwen als vlinders van geluk. Intussen zijn we 2 jaar verder en ik ben mezelf heel dankbaar. Soms moet je gewoon durven en doen! 

All our dreams can come true if we have the courage to pursue them - Walt Disney

 

éénentwintig september 

De dag van de start van de herfst en de launch van mijn nieuwe webshop.
Ik droomde al een tijdje van een online shop met papierwaren. (omdat ik zelf een stiekeme verslaving heb van washi tapes en alle soorten notitieboekjes.) Ik kan gewoon niet weerstaan aan leuk papier. Ik schrijf,kriebel en doodle graag op papier en ik schrijf nog liefst met de hand een to do lijstje. Als de dag erop zit kan ik alle afgeronde taken één voor één met mijn pen van mijn lijstje schrappen. Heerlijk is dat! 

 

En wat nu?

Ik heb heel wat dromen voor de toekomst, mijn eigen lijn van papierwaren bijvoorbeeld. 
Een populaire webshop met ongelooflijk veel washi tapes in alle kleurtjes. En een knap nieuw kantoor waar ik samen met mijn eigen team kan ontwerpen. Naast grafisch ontwerp en ik ook aan de slag voor Kamilette, mijn project waar ik knuffels ontwerp en verkoop. Ik droom van een succesvolle onderneming waar ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan! Heel wat werk voor de boeg maar ik kan niet wachten! 

Follow your dreams, they know the way!

 

Zijn er nog dingen die jullie graag willen weten?
Vraag het gerust via mijn FacebookInstagram of mail

Reactie schrijven

Commentaren: 0